Za humanizacijo tehnologije

RUK je mreža raziskovalnih centrov na presečišču umetnosti, znanosti in tehnologije. V tem interdisciplinarnem trikotniku razvijamo inovativne produkte in storitve za mehko in humano tehnologijo prihodnosti. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več ...

Creatorship

Creatorship je program usposabljanja, ki krepi inovativne, avtentične, odporne in sodelovalne vodje. Njegova druga izvedba poteka od 11. aprila do 24. junija 2023.

Usposabljanje Creatorship odpira prostor za smer ustvarjalnega in sodelovalnega vodenja.

Podpira vodje, da razmislijo o tem, kdo so, kako upravljajo s človeškimi platmi svojega vodenja, kako lahko v prihodnosti upravljajo nove generacije zaposlenih, se dobro pripravijo na izzive, razvijejo občutljivost in ustvarijo okolje, da lahko njihova ekipa ljudi dela drugače in bolje.

Creatorship je trimesečno 100-urno raziskovanje, ki ima različne elemente: izobraževalni odmik, spletne delavnice in individualni coaching.

Usposabljanje je namenjeno uveljavljenim in nastajajočim vodjem iz Slovenije. Izvedli ga bomo slovenskem jeziku, z izjemo dveh spletnih delavnic, ki bosta izvedeni v angleškem jeziku.

Za leto 2023 so s podporo Ministrstva za kulturo RS in Evropske komisije na voljo brezplačna mesta.

Zainteresirani? Preberite več tukaj.