Za humanizacijo tehnologije

RUK je mreža raziskovalnih centrov na presečišču umetnosti, znanosti in tehnologije. V tem interdisciplinarnem trikotniku razvijamo inovativne produkte in storitve za mehko in humano tehnologijo prihodnosti. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več ...

Creatorship

Pričetek izvajanja Creatorshipa

29.03.2022 15:12

Ta mesec smo pričeli_e z izvajanjem trimesečnega usposabljanja vodenja ustvarjalnosti Creatorship, ki združuje najnovejše raziskave in prakso na področju razvoja vodenja podjetij ter organizacij. Prva izvedba usposabljanja poteka med 15. marcem in 7. junijem 2022.

Z nami je bilo 19 izjemno motiviranih udeležencev_k, naš začetek pa razgiban, ustvarjalen in efektiven. Program smo namenili_e specifičnim vrednotam in izzivom udeležencev_k, ki smo se jim tudi individualno posvetili_e.

In kako naprej?

Vsak torek, vse do meseca junija, bomo izvedli_e skupinske coachinge, vključno s tremi srečanji s strokovnimi gosti_jami in dvema rezidenčnima usposabljanjema, trenerji_ke pa bodo vključenim v program usposabljanja nudili_e tudi dve uri zasebnega coachinga.

Veselimo se naslednjih korakov!

Deli: