Za humanizacijo tehnologije

RUK je mreža raziskovalnih centrov na presečišču umetnosti, znanosti in tehnologije. V tem interdisciplinarnem trikotniku razvijamo inovativne produkte in storitve za mehko in humano tehnologijo prihodnosti. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več ...

Creatorship

Creatorship je program usposabljanja, ki krepi inovativne, avtentične, odporne in sodelovalne vodje. Prva izvedba poteka od 15. marca do 7. junija 2022.

»Ustvarjalnost je ena izmed bistvenih vodstvenih spretnosti v letu 2020 in tudi v prihodnosti.«
– Svetovni gospodarski forum

Creatorship ponuja 100-urno izkušnjo usposabljanja, ki združuje znanost vodenja z močjo umetniške iznajdljivosti, z namenom opolnomočenja vodij s spretnostmi in uvidi za vodenje skupin, reševanje izzivov in učinkovito krmarjenje v 21. stoletju, času negotovosti in hitrih sprememb.

Creatorship pripravlja ljudi na potovanje ustvarjalnega vodenja. Podpira vodje, da določijo vizijo in smer potovanja, se dobro pripravijo na pot, razvijejo občutljivost za branje pokrajine in pregledovanje obzorja ter opolnomočijo ekipo ljudi, ki za reševanje težav prinaša različna znanja in izkušnje.

Za leto 2022 so s podporo Ministrstva za kulturo RS in Evropske komisije na voljo brezplačna mesta.

Zainteresirani? Preberite več tukaj.