Za humanizacijo tehnologije

RUK je mreža raziskovalnih centrov na presečišču umetnosti, znanosti in tehnologije. V tem interdisciplinarnem trikotniku razvijamo inovativne produkte in storitve za mehko in humano tehnologijo prihodnosti. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več ...

Izobraževanje

Zimske počitnice v DDTlab

06.02.2023 10:00

Delavski dom Trbovlje in DDTlab vabita vse šoloobvezne otroke, da se v času zimskih počitnic udeležijo delavnic s področja umetnosti in digitalnih tehnologij. Skupaj z ekipo DDTlaba bomo izdelali risanko in model za 3D tisk, ustvarili virtualni svet ter se naučili novih fotografskih trikov!

Urnik:

Ponedeljek, 6. 2.: Delavnica stop-motion animacije

Torek, 7. 2.: Delavnica ustvarjanja virtualnih svetov

Četrtek, 9. 2.: Delavnica oblikovanja v programu Blender

Petek, 10. 2.: Delavnica fotografije

Delavnice stop-motion animacije, ustvarjanja virtualnih svetov in fotografije so namenjene predvsem osnovnošolcem, medtem ko je delavnica oblikovanja v programu Blender namenjena predvsem srednješolcem. Prijave so odprte za vsako delavnico posebej ali več delavnic skupaj.

Delavnice bodo potekale vsak dan od 6. do 10. 2., razen v sredo, 8.2., od 10. do 13. ure. Udeležba je brezplačna, predznanje ni potrebno. Prijave zbiramo do sobote, 4. 2. 2023, na email ddtlab@dd-trbovlje.si.

https://dd-trbovlje.si/na-programu/dogodki/pocitniske-delavnice/

Deli: