Za humanizacijo tehnologije

RUK je mreža raziskovalnih centrov na presečišču umetnosti, znanosti in tehnologije. V tem interdisciplinarnem trikotniku razvijamo inovativne produkte in storitve za mehko in humano tehnologijo prihodnosti. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več ...

Creatorship

Zainteresirani za usposabljanje Creatorship, a niste prepričani, če je za vas? Pridružite se nam na »degustativnih« dogodkih!

18.01.2022 12:05

Creatorship je nov program, ki ga je PiNA oblikovala z namenom krepitve inovativnih, avtentičnih, odpornih in sodelovalnih vodij.

Ponuja brezplačno 100-urno izkušnjo usposabljanja, ki temelji na najnovejših svetovnih raziskavah in praksi na področju razvoja vodenja ter jih združuje z interdisciplinarno in ustvarjalno prakso sodelovanja med industrijami in področji znanja za ustvarjanje dodane vrednosti. Program je bil preizkušen po vsem svetu z vodji v različnih gospodarskih panogah in je tudi prilagojen posebnostim dela v Sloveniji ter sosednjih državah.

Vključuje strokovne delavnice v živo in na spletu, skupinsko delo in individualni trening, podporo med vrstniki in skupinski »on the job« trening. Hkrati ponuja priložnost, da udeleženci postanete del mreže za podporo ustvarjalnosti med vrstniki iz različnih sektorjev in panog.

Degustativna dogodka vam ponujata priložnost, da izveste več o programu, spoznate nekaj izvajalcev usposabljanja in dobite vso potrebno podporo za prijavo na usposabljanje.

26. januar 2022 od 10.00 do 11.30 ure
2. februar 2022 od 16.00 do 17.30 ure
na spletni platformi Zoom

Pridružite se nam, če bi želeli …
… razvijati in graditi zaupanje v lastno ustvarjalnost.
… izkusiti faze ustvarjalnega procesa in se naučiti, kako fasilitirati ustvarjalni proces v svoji organizaciji.
… razviti veščine za sodelovanje in angažiranje ljudi v ustvarjalne procese.
… izboljšati učinkovitost in ustvarjalnost vaše ekipe.
… razviti svoje edinstvene vodstvene zmogljivosti za plutje po negotovosti in voditi svoje podjetje, raziskavo ali individualno prakso do uspeha.
… postati del medsebojne podporne mreže za vodenje ustvarjalnosti iz različnih sektorjev in industrij.

Prijavite se na »degustativna« dogodka tukaj:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfUcbcvVw6FpFJQ6YNdXP0kEJlz2lUbZWk6qO2SQMjfIS0wfA/viewform

Rok za prijavo na prvi dogodek je 25. januar 2022 (do 13. ure), na drugi pa 2. februar 2022 (do 10. ure).

Potrebujete več informacij? Pišite nam na creatorship@pina.si.

Deli: