Za humanizacijo tehnologije

RUK je mreža raziskovalnih centrov na presečišču umetnosti, znanosti in tehnologije. V tem interdisciplinarnem trikotniku razvijamo inovativne produkte in storitve za mehko in humano tehnologijo prihodnosti. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več ...

Creatorship

Pridružite se našemu 100-urnemu usposabljanju za vodje – Creatorship

18.01.2022 12:00

Creatorship je usposabljanje, ki krepi inovativne, avtentične, odporne in sodelovalne vodje. Ponuja 100-urno izkušnjo usposabljanja, ki združuje znanost vodenja z močjo umetniške iznajdljivosti, z namenom opolnomočenja vodij s spretnostmi in uvidi za vodenje skupin, reševanje izzivov in učinkovito krmarjenje v 21. stoletju, času negotovosti in hitrih sprememb.

Zakaj ustvarjalnost?

Narava našega dela se spreminja, prav tako pa se spreminja tudi okolje, v katerem delamo. Od COVID-19 do podnebnih sprememb se podjetja vsakodnevno srečujejo z večjo kompleksnostjo in novimi izzivi, odločitvami in s priložnostmi. Ključ do dobrega vodenja v tej negotovi pokrajini je ustvarjalnost.

Ustvarjalnost nam omogoča, da ustvarimo nekaj, kar še ni obstajalo, tako individualno kot skupaj. Vsak ima potencial za ustvarjalnost, vendar je v prostorih, kjer živimo in delamo, to pogosto zavirano in odsvetovano.

Sprostitev ustvarjalnosti odpira nove perspektive in rešitve ter omogoča organizacijske kulture, ki spodbujajo inovativnost, visoko učinkovitost ekipe in trajni uspeh.

Komu je usposabljanje namenjeno?

Program je namenjen uveljavljenim in nastajajočim vodjem iz Slovenije, ki delujejo v kateri koli panogi. Za udeležbo je predvidenih 24 prostih mest, osebe pa bomo izbrali na podlagi spletne prijave (več informacij spodaj).

Več o programu usposabljanja:

Creatorship je zasnovala strokovna ekipa PiNE, po posvetovanju z usmerjevalno skupino umetnikov, podjetnikov, svetovalcev za ustvarjalnost, akademikov in nosilcev poslovnih sprememb.

Temelji na najnovejših svetovnih raziskavah in praksi na področju razvoja vodenja ter jih združuje z interdisciplinarno in ustvarjalno prakso sodelovanja med industrijami in področji znanja za ustvarjanje dodane vrednosti.

Program je bil preizkušen po vsem svetu z vodji v različnih gospodarskih panogah in je tudi prilagojen posebnostim dela v Sloveniji ter sosednjih državah.

Za leto 2022 so s podporo Ministrstva za kulturo in Evropske komisije na voljo brezplačna mesta.

To usposabljanje je za vas, če:
- želite pri svojem delu naslavljati trajnostni razvoj na ustvarjalen način,
- želite vaši ekipi vliti motivacije, povezanosti in inspiracije,
- se mora vaše podjetje prilagoditi novim razmeram na trgu,
- želite razviti zaupanje v svojo ustvarjalnost,
- želite bolj učinkovito sodelovati z ekipami, partnerji in strokovnjaki,
- ste pripravljeni na nadgradnjo v svojih vodstvenih veščinah in zmogljivostih,
- vas sistemi in strukture vaše organizacije ovirajo pri uporabi novih idej.

Pomembni datumi:
Usposabljanje bo potekalo od 15. marca do 7. junija 2022.
Rok za oddajo prijav je 20. februar 2022 do 17. ure.

Če želite prejeti infopack usposabljanja z več informacijami, se prijavite tukaj:
https://landing.mailerlite.com/webforms/landing/a8g0s8

Kliknite tukaj za začetek prijave na usposabljanje:
https://pinaforms.typeform.com/to/mPiMGnyK

Deli: