Za humanizacijo tehnologije

RUK je mreža raziskovalnih centrov na presečišču umetnosti, znanosti in tehnologije. V tem interdisciplinarnem trikotniku razvijamo inovativne produkte in storitve za mehko in humano tehnologijo prihodnosti. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več ...

Festival

Festival IZIS UND3R Quarantine

17.05.2020 21:37

Situacija s koronavirusom je preplavila tudi letošnjo 8. edicijo festivala IZIS, zato ga ekipa festival prestavlja na boljše čase.

Za to so se odločili zaradi želje, da bi festival potekal v sproščenem in predvsem zdravem vzdušju. O novem datumu bodo vse pravočasno obvestili. 

Ekipa festival pa ostaja z vami in v tem času pripravlja nadvse zanimive vsebine, ki jih lahko že zasledite na njihovi Facebook strani

Festival prestavljajo v prepričanju, da bo letošnji obseg programa še večji in bolj drzen. Do takrat pa si lahko ogledate prvi performans v živo, ki odpira naslednja vprašanja: Ali je karantena in zapiranje oblika množičnega psihološkega mučenja? Kako lahko ponazorim uničenje svoje resničnosti?

Izvedel ga je izvrsten konceptualni umetnik, Brad Downey, ki je pravkar na rezidenci v sklopu našega projekta. 

Vabljeni k ogledu performansa na povezavi

Deli: