Za humanizacijo tehnologije

RUK je mreža raziskovalnih centrov na presečišču umetnosti, znanosti in tehnologije. V tem interdisciplinarnem trikotniku razvijamo inovativne produkte in storitve za mehko in humano tehnologijo prihodnosti. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več ...

Pilotni projekti

Društvo Trajna vabi k izpolnitvi vprašalnika o lokalni blagovni znamki

16.04.2020 14:00

V društvu Trajna, ki je eden izmed partnerjev našega projekta, so trenutno v procesu oblikovanja blagovne znamke ekološkega papirja Notweed Paper, ki ga izdelujejo iz invazivnih rastlin.

Na tem področju so pionirji in želijo vzpostaviti lokalno blagovno znamko, ki spreminja trenutne paradigme okolju škodljive papirne industrije.

Da bi lahko bolje razumeli interes in potrebe na trgu pri podpiranju trajnostnih praks kot je njihova, se na vas obračajo s prošnjo, da izpolnite kratek vprašalnik in jim s tem pomagate pri nadaljnjem razvoju. Do vprašalnika dostopate tukaj. 

V zahvalo vam nudijo 5 % popust pri morebitnem nakupu papirja, v kolikor bi bili pripravljeni z njimi opraviti intervju pa vam lahko v zameno brezplačno pošljejo vzorce papirja.

Veseli bodo tudi delitve vprašalnika z morebitnimi zainteresiranimi.

Deli: