Za humanizacijo tehnologije

RUK je mreža raziskovalnih centrov na presečišču umetnosti, znanosti in tehnologije. V tem interdisciplinarnem trikotniku razvijamo inovativne produkte in storitve za mehko in humano tehnologijo prihodnosti. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več ...

Festival

Zaključil se je festival IZIS

20.10.2021 11:48

Festival IZIS 2200 UND3R se je zaključil! Hvala vsem, ki ste nas obiskali_e, o nas poročali_e in informacijo o festivalu podelili_e z vašimi bližnjimi.

Letošnjo edicijo je v treh tednih obiskalo več kot 1.000 obiskovalcev_k iz cele Slovenije, pa tudi iz tujine. Zahvaljujemo se prav vsakemu izmed vas.

Hvala tudi vsem, ki so nam omogočili_e, da smo festival lahko izvedli_e – Evropskemu skladu za regionalni razvoj, Ministrstvu za kulturo RS in Mestni občini Koper. Brez vaše podpore letošnje edicije festivala nebi mogli izpeljati.

In za konec, hvala vsem sodelujočim umetnikom_cam, Luki Murovcu in Maji Linnea Wendel za arhitekturno zasnovo, podjetju Intereuropa in Občini Ankaran za trajnostni material, s katerim smo opremili_e letošnji prostor, kuratorju Marku Vivodi ter ekipi festivala za ves trud.

Vabljeni_e, da naš festival spremljate tudi v prihodnje!

Več: https://festival-izis.org/


Foto: Klemen Skočir

Deli: