Za humanizacijo tehnologije

RUK je mreža raziskovalnih centrov na presečišču umetnosti, znanosti in tehnologije. V tem interdisciplinarnem trikotniku razvijamo inovativne produkte in storitve za mehko in humano tehnologijo prihodnosti. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več ...

Predavanje

Udeležite se spletne predstavitve projekta RUK!

21.10.2020 00:00

Kaj lahko humanizacija tehnologije naredi za vaš posel?
 


>> PRIJAVITE SE! <<



Ali vaše podjetje že uporablja kreativne potenciale, ki jih lahko prinese sodelovanje z raziskovalno-umetniškim sektorjem?

Veliko potencialov morda ostaja še neizkoriščenih, zato vas vabimo, da se nam pridružite na predstavitvi projekta RUK - Mreža centrov raziskovalnih umetnosti in kulture, na kateri boste spoznali priložno-sti za večji izkoristek kreativnih potencialov v vašem podjetju.

•       V sredo, 28. oktobra 2020, od 9.30 do 10.45 ure.
•       Na spletni povezavi: bit.ly/2FyxBzU

KAJ VAM PONUJAMO NA DOGODKU?
Edinstveno izkušnjo vpogleda v uporabo novih medijev in naprednih tehnologij v poslovne namene. Na licu mesta boste med drugim lahko preverili, kako se virtualna resničnost in obogatena resničnost lahko na kreativen način vključita tudi v vaš posel.

KAJ JE RUK?
RUK je mreža raziskovalnih centrov, ki deluje na presečišču umetnosti, znano-sti in tehnologije, znotraj katere se razvijajo inovativni produkti in storitve za mehko in humano tehnologijo prihodnosti. Aktivnosti RUK podpirajo digitalni razvoj, krožno gospodarstvo in industrijo 4.0.

KAKO RUK DELUJE?
Povezuje gospodarstvo in raziskovalno-umetniški sektor, z namenom dosega-nja kreativnih interdisciplinarnih inovacij, ki ustvarjajo dodano vrednost za vse v procesu.

PROGRAM DOGODKA:

09:30 UVOD
•       Uvodne besede Eva Robot (DDTlab)
•       Industrija 4.0 & RUK Marjan Rihar (GZS  / SRIP TOP)
•       RUK projekt  Simon Pribac (PiNA)
09:45 PRIMERI DOBRIH PRAKS
•       KIBLA2LAB Žiga Pavlovič (KIBLA)
•       DDTlab Maša Jazbec (DDT)
•       PiNA LAB Simon Pribac (PiNA)
•       Izobraževanje Maja Drobne & Sholeh Johnston (PiNA)
10:05 B2B MREŽENJE
RUK razvojne in poslovne priložnosti Borut Jerman, Simon Pribac, Žiga Pavlovič, Maša Jazbec (PiNA, KIBLA, DDT)
10:20 MAPIRANJE POTREB
Svetovna kavarna Maja Drobne (PiNA)
10:40 ZAKLJUČEK + NASLEDNJI KORAKI
Zaključne besede Eva Robot (DDTlab)
10:45 Konec oddajanja


Zaradi trenutne epidemiološke situacije v Sloveniji se dogodek izvede preko spleta. Prosimo vas, da prisotnost potrdite pred dogodkom, na povezavi.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na info@pina.si ali na tel. št. 05 630 03 20.

Projekt RUK v Trbovljah, Kopru in Mariboru izvajajo Delavski dom Trbovlje, Kulturno izobraževalno društvo PiNA in KIBLA.

_____
Dogodek se izvaja v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo, Gospodarsko zbornico Slovenije in SRIP Tovarnami prihodnosti.

Deli: