Za humanizacijo tehnologije

RUK je mreža raziskovalnih centrov na presečišču umetnosti, znanosti in tehnologije. V tem interdisciplinarnem trikotniku razvijamo inovativne produkte in storitve za mehko in humano tehnologijo prihodnosti. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več ...

Izobraževanje

PiNA in HEKA v Digitalnem središču Slovenije

06.12.2021 08:30

Med 6. in 11. decembrom 2021 se PiNA predstavlja v Digitalnem središču Slovenije v sklopu meseca industrije 4.0 in robotike.

Mesec industrije 4.0 in robotike v Digitalnem središču Slovenije poteka med 27. novembrom in 22. decembrom 2021 in je namenjen tako strokovni kot tudi širši javnosti. Celotno dogajanje je hibridno, razstavljalce_ke lahko obiščete na kraju dogodka ali pa preko spleta.

Ekipa PiNE bo v času gostovanja predstavila laboratorij na presečišču umetnosti, znanosti in gospodarstva – HEKA in njegove vsebine, od raziskovanja zvoka, človekovih vplivov na morje, biomaterialov, pa do inovativnih konceptov izobraževanja.

Predstavili bodo tudi novonastali 100-urni program usposabljanja Creatorship, ki združuje znanost vodenja z močjo umetniške iznajdljivosti, z namenom opolnomočenja vodij s spretnostmi in uvidi za vodenje skupin, reševanje izzivov in učinkovito krmarjenje 21. stoletju, času negotovosti in hitrih sprememb.

Več: https://eu2021.dihslovenia.si/razstavljavci/industrija-4-0-in-robotika/kulturno-izobrazevalno-drustvo-pina/

Deli: