Za humanizacijo tehnologije

RUK je mreža raziskovalnih centrov na presečišču umetnosti, znanosti in tehnologije. V tem interdisciplinarnem trikotniku razvijamo inovativne produkte in storitve za mehko in humano tehnologijo prihodnosti. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več ...

Creatorship

Strokovnjaki_nje o usposabljanju Creatorship

01.03.2022 15:00

Creatorship je program usposabljanja, ki krepi inovativne, avtentične, odporne in sodelovalne vodje. Ponuja 100-urno izkušnjo usposabljanja, ki združuje znanost vodenja z močjo umetniške iznajdljivosti, z namenom opolnomočenja vodij s spretnostmi in uvidi za vodenje skupin, reševanje izzivov in učinkovito krmarjenje v 21. stoletju, času negotovosti in hitrih sprememb. Prva izvedba bo potekala med 15. marcem in 7. junijem 2022.

O tem, zakaj se je usposabljanja vredno udeležiti, smo povprašali_e nekaj strokovnjakov_inj, ki so skupaj z nami snovali_e program usposabljanja. Njihove odgovore si lahko ogledate v videoposnetkih spodaj.

Mesta za prvo izvedbo usposabljanja smo uspešno zapolnili_e, v letošnjem letu pa nas čaka še druga izvedba. Za leto 2022 so s podporo Ministrstva za kulturo RS in Evropske komisije na voljo brezplačna mesta.

O usposabljanju Creatorship: Maja Drobne, somoderatorka usposabljanja in strokovna sodelavka PiNE
https://youtu.be/8vPfB-9oYNY

O usposabljanju Creatorship: Priel Korenfeld, somoderator usposabljanja in strokovni govorec
https://youtu.be/1AmXnTFpacQ

O usposabljanju Creatorship: Sholeh Johnston, sourednica in moderatorka usposabljanja
https://youtu.be/VmmhnfOPUUs

O usposabljanju Creatorship: Vid Tratnik, sourednik in moderator usposabljanja
https://youtu.be/CryTS1YNYy8

O usposabljanju Creatorship: Luisa Camatta, svetovalka za podobo
https://youtu.be/0RS_YaJDGE8

Videoposnetke je pripravil Klemen Skočir, PiNA.

Deli: