Za humanizacijo tehnologije

RUK je mreža raziskovalnih centrov na presečišču umetnosti, znanosti in tehnologije. V tem interdisciplinarnem trikotniku razvijamo inovativne produkte in storitve za mehko in humano tehnologijo prihodnosti. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več ...

Odprti klic

Javni poziv za koprodukcijo intermedijskih projektov

21.12.2020 15:40

Javni poziv za koprodukcijo intermedijskih projektov (JPP-RUK_1_2020)


Mreža RUK z veseljem objavlja javni poziv za koprodukcijo inovativnih projektov, ki povezujejo intermedijsko umetnost, tehnologijo in gospodarstvo.

Predmet javnega poziva za koprodukcijo je sofinanciranje inovativnih projektov na področju povezovanja intermedijskih umetnosti s tehnologijo in gospodarstvom, ki jih bodo v letu 2020–2021 izvedle nevladne organizacije in/ali posamezni avtorji, ki delujejo na področju intermedijskih umetnosti.

Izbrani prijavitelji bodo svoje projekte razvijali v sodelovanju z Delavskim domom Trbovlje, Kulturno izobraževalnim društvom KIBLA in Kulturno izobraževalnim društvom PiNA v sklopu obstoječih laboratorijev in posameznih podjetij.

Predvidena vrednost razpoložljivih sredstev, namenjenih za poziv, je 25.800,00 evrov.

V letu 2021 bodo izbrani 3 projekti. Prijavitelj lahko zaprosi za največ 8.600,00 evrov.

Rok za oddajo prijav je 15. februar 2021.

RAZPISNO BESEDILO
PRIJAVNI OBRAZEC

Prijave morajo biti poslane po priporočeni pošti ali neposredno predložene na naslov Zavod za kulturo Delavski dom Trbovlje, Trg svobode 11a, 1420 Trbovlje, ali preko elektronske pošte na naslov razpis@dd-trbovlje.si najkasneje do 15. 2. 2021. Pošiljka mora biti poslana oziroma izročena v zaprti kuverti ali elektronski obliki s pripisom »Poziv za koprodukcijo«.

Kontaktna oseba za dodatne informacije ali pojasnila: Katarina Prosenc, e-pošta: razpis@dd-trbovlje.si.

Deli: