Za humanizacijo tehnologije

RUK je mreža raziskovalnih centrov na presečišču umetnosti, znanosti in tehnologije. V tem interdisciplinarnem trikotniku razvijamo inovativne produkte in storitve za mehko in humano tehnologijo prihodnosti. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več ...

Odprti klic

Drugi javni poziv za koprodukcijo intermedijskih projektov

12.05.2022 09:00

Javni poziv za koprodukcijo intermedijskih projektov (JPP-RUK_2_2022)

Mreža RUK objavlja že drugi javni poziv za koprodukcijo projektov na področju intermedijskih umetnosti in inovacij.

Predmet javnega poziva za koprodukcijo je sofinanciranje inovativnih projektov na področju povezovanja intermedijskih umetnosti s tehnologijo in gospodarstvom, ki jih bodo v letu 2022–2023 izvedle nevladne organizacije in/ali posamezni_e avtorji_ice, ki delujejo na področju intermedijskih umetnosti.

Izbrani_e prijavitelji_ce bodo svoje projekte razvijali_e v sodelovanju z Delavskim domom TrbovljeKulturno izobraževalnim društvom KIBLA in Kulturno izobraževalnim društvom PiNA v sklopu obstoječih laboratorijev in posameznih podjetij.

Predvidena vrednost razpoložljivih sredstev, namenjenih za poziv, je 34.400,00 evrov.
V letu 2022–2023 bodo izbrani 4 projekti. Prijavitelj_ica lahko zaprosi za največ 8.600,00 evrov.

Rok za oddajo prijav je 6. junij 2022.

RAZPISNO BESEDILO
PRIJAVNI OBRAZEC

Prijave morajo biti poslane po priporočeni pošti ali neposredno predložene na naslov Zavod za kulturo Delavski dom Trbovlje, Trg svobode 11a, 1420 Trbovlje, ali preko elektronske pošte na naslov razpis@dd-trbovlje.si najkasneje do 6. 6. 2022. Pošiljka mora biti poslana oz. izročena v zaprti kuverti ali elektronski obliki s pripisom »Poziv za koprodukcijo«.

Kontaktna oseba za dodatne informacije: Katarina Prosenc, e-pošta: razpis@dd-trbovlje.si.

Deli: