Za humanizacijo tehnologije

RUK je mreža raziskovalnih centrov na presečišču umetnosti, znanosti in tehnologije. V tem interdisciplinarnem trikotniku razvijamo inovativne produkte in storitve za mehko in humano tehnologijo prihodnosti. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več ...

Izobraževanje

DDTlab na HardwareSTART konferenci 2021

11.11.2021 10:03

DDTlab bo v petek, 12. novembra 2021, sodeloval na celodnevni mednarodni HardwareSTART konferenci. Dr. Maša Jazbec bo predstavila začetke delovanja laboratorija in procese razvoja projektov ter se osredotočila predvsem na BCI – brain computer interface.

Zaradi epidemiološke situacije bo konferenca potekala preko spleta. Konferenca ima nalogo povezovanja, deljenja znanja vrhunskih tehnoloških podjetij iz prve roke ter izpostavljanja hardware prebojnikov, najbolj uspešnih primerov dobre prakse, ki jih premore Slovenija. Predstavili se bodo podjetniki iz vodilnih hardware podjetij, ki bodo udeležencem posredovali svoje znanje in praktične izkušnje. Konferenca je namenjena tako hardware startupom kot že zrelim hardware podjetjem, raziskovalnim organizacijam, podjetjem, ki sodelujejo s hardware podjetji v smislu tehnične podpore, podpornim okoljem za podjetništvo ter vsem hardware entuziastom.

Program in več o konferenci na tej povezavi.

Deli: