Za humanizacijo tehnologije

RUK je mreža raziskovalnih centrov na presečišču umetnosti, znanosti in tehnologije. V tem interdisciplinarnem trikotniku razvijamo inovativne produkte in storitve za mehko in humano tehnologijo prihodnosti. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več ...

Novica

DDTlab na Dnevu inovativnosti 2020!

06.11.2020 13:15

Največji, najodmevnejši in najbolj prepoznaven slovenski dogodek na področju inovativosti namenjen učenju, povezovanju in nagrajevanju slovenskih inovatork in inovatorjev, Dan inovativnosti, bo letos potekal v ponedeljek, 30. novembra. Na dogodku sodeluje tudi DDTlab s projektom BBC slikar, ki je prejel zlato priznanje za inovacijo, sedaj pa kandidira tudi za nacionalno priznanje. Dogodek boste lahko spremljali preko spletnega prenosa na spletni strani daninovativnosti.gzs.si.

Dan inovativnosti 2020, katerega vrh bo tradicionalna podelitev nacionalnih priznanj GZS za inovativnost, bo letos obogatila konference pod naslovom “Simptomi kreativnosti”.

Zaradi okrepljenega mednarodnega značaja Dneva inovativnosti 2020 in velike mednarodne udeležbe, bosta tako konferenca kot podelitev nacionalnih priznanj GZS za inovativnost potekali v celoti v angleškem jeziku. Udeležba na vseh delih Dneva inovativnosti 2020 je brezplačna.

Na slovesni podelitvi bodo že 18-ič podelili najvišja nacionalna priznanja za inovativnost, za katera se letos poteguje 43 slovenskih inovacij, ki so na regionalnih razpisih prejela zlata priznanja in se uvrstila med najboljše.

Deli: